TÖRTÉNETMESÉLŐ ESKÜVŐFOTÓZÁS

Fókuszban a történetetek!

Mit szólnátok olyan fotókhoz, amik valóban rólatok szólnak? Képzeld el, ahogy évekkel később egy kandalló előtt ülve nézegetitek az esküvői fotóitokat. Egy olyan albumot tartotok a kezetekben, amiben a fotók nem csupán elkapott pillanatok, hanem egy kerek egész történetté összeállva mesélik el a nagy napotokat, a készülődés izgalmától, a szertartás megható pillanatain át, egészen a buli végéig. Telis-tele valódi apró történettel, amik egy kerek egésszé állnak össze.


RÓLAM MONDTÁK

„Bence készítette a jegyes- és esküvői fotóinkat is. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Egyikünk se szokott ahhoz, hogy fotózzák, főleg nem fontos eseményeken, így tartottunk attól, hogy mennyire lesznek természetesek a képek. Mindkét fotózás nagyon jó élmény volt, el tudtuk magunkat engedni és olyan képek készültek, amelyek abszolút tükrözik a személyiségünket. Könnyed és felszabadult volt mindkét alkalom, örök élmény marad. Nagyon hálásak vagyunk a profi munkáért.”
  
– Juli és Balázs –

  
KÉRJ AJÁNLATOT!

Történetmesélő, vagy ha úgy tetszik dokumentarista

Egyetemet végzett fotográfusként úgy gondolom, hogy egy fényképnek nem csupán az a célja, hogy esztétikai élményt nyújtson, azaz jól nézzen ki. Ugyanolyan fontosnak tartom a mondanivalót, a történetet ami egy kép mögött rejlik. Úgy is mondhatnánk, egy fotó feladata az, hogy meséljen. Meséljen emberi kapcsolatokról, érzésekről, helyzetekről, fontos pillanatokról, emlékeztessen illatokra, hangokra, fényekre és színekre. Mesélje el nekünk a megörökített pillanatot körülölelő történetet, ragadja meg annak lényegét. A dokumentarista fotográfia elsősorban az objektivitásra, a valósághű ábrázolásra törekszik.


Nektek való ez a stílus, ha…

☑️ nem szeretnétek pózolással és erőltetett mosolygással tölteni életetek nagy napját.
☑️ legszívesebben elbújnátok a fényképezőgép elől, vagy még az is megfordult a fejetekben hogy nincs is szükségetek fotósra.
☑️ azt szeretnétek, hogy a fotós igazodjon az esküvőtök ritmusához, történéseihez, és ne pedig fordítva.
☑️ igazán bensőséges, intim, önazonos fotókra vágytok.
☑️ egy kerek, egész történetet elmesélő fotóalbumra vágytok.
  
Ha a fent felsorolt gondolatok közül valamelyik fedi az elképzeléseteket, akkor az általam képviselt stílus Nektek való.


Ismerj meg picit jobban!

Szia! Örülök, hogy eljutottál ide, az oldal alsó részére is 🙂
  
Engem Sári Bencének hívnak, 41 éves vagyok, Szokolyán élünk feleségemmel és gyönyörű kislányunkkal. A fotográfia szeretete egészen gyermekkoromig nyúlik vissza, így mondhatom hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezem.
  
Egy esküvői fotózás során azt tartom a legfontosabbnak, hogy olyan egyedi képi világot hozzak létre, amit bárki szívesen nézeget. Fontosnak tartom, hogy az elkészült képek mind önállóan, mind pedig egy kerek történetté formálva is megállják a helyüket.
  
Legyetek Ti is gazdagabbak egy olyan történetmesélő esküvői fotósorozattal, amit jó visszanézni!
  
Ha szeretnétek picit jobban megismerni, vagy kíváncsiak vagytok, hogy mit gondolok a fotográfiáról, illetvehogyan is fotózok esküvőt, nézzétek meg a lenti videómat!
  

RÓLAM MONDTÁK

„Bencét az esküvőnk fotózására kértük fel. Azért volt nekünk való a dokumentarista stílus, mert nem igazán szeretünk pózolni. Bence pedig nagyon jó pillanatokat örökített meg. Maximálisan elégedettek vagyunk.”
  
– Marcsi és Gábor –
  
KÉRJ AJÁNLATOT!

Oké, de mi szeretnénk beállított “kreatív” fotókat is…

Természetesen, ha szeretnétek lesznek beállított képek is, ez csak rajtatok múlik. A hangsúly itt is inkább a természetességen, az érzelmeken, illetve azon lesz, hogy jól érezzétek magatokat. A kreatív fotózásoknál is a spontán elkapott pillanatok a kedvenceim 🙂


Jó de mennyibe kerül?

Ez egy valóban fontos kérdés. Az ajánlatomat szeretném teljesen a Ti igényeitekhez szabni, ezért pontos árakért keressetek bizalommal! Az ár függ a fotózás hosszától, a kívánt képek számától, és lokációtól, illetve más egyéni tényezőktől is. Tégy egy próbát és kérj ajánlatot most, az nem kerül semmibe 🙂
  
AJÁNLATOT KÉREK


Fogynak a szabad időpontok. Kérj ajánlatot most!

A rendelkezésre álló időpontjaim végesek, ezért ne késlekedj, kérj ajánlatot még ma, hogy kiderüljön tudunk-e együtt dolgozni! Ne feledd, az ajánlatkérés semmiféle kötelezettséggel nem jár, ráadásul ezt picit lejjebb görgetve pár perc alatt meg is teheted!
  
KÉRJ AJÁNLATOT!


Nézd meg a portfóliómat is!

Ha korábbi munkáimra is kíváncsi vagy, kérlek nézd meg a portfóliómat. Az alábbi linkre kattintva ezt könnyen megteheted!
  
  

-» PORTFÓLIÓ «-

Kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés menete - ESKÜVŐFOTÓZÁS

Az ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot. Kérlek figyelj arra, hogy helyes telefonszámot és email címet adj meg. Ha elküldted az ajánlatkérést, én igyekszem legkésőbb 24 órán belül felvenni veled a kapcsolatot, hogy felmérjük az igényeiteket, így személyre szabott, egyedi ajánlatot tudok biztosítani számotokra. A csillaggal jelölt mezőket kérlek mindenképp töltsd ki!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ