DOKUMENTARISTA ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Mitől dokumentarista?

Úgy gondolom, hogy egy fényképnek nem csupán az a célja, hogy esztétikai élményt nyújtson, azaz jól nézzen ki, hanem hogy meséljen. Mesélje el nekünk a megörökített pillanatot körülölelő történetet, ragadja meg annak lényegét, találja és szólítsa meg a bennünk szunnyadó érzelmeinket. Meséljen egy fénykép emberi kapcsolatokról, érzésekről, helyzetekről, fontos pillanatokról. Meséljen és emlékeztessen illatokra, hangokra, fényekre és színekre, elevenítse meg a kép pillanatát átkaroló történetet.


Kiknek ajánlom ezt a stílust?

Ha nem szeretnétek pózolással és erőltetett mosolygással tölteni életetek nagy napját. Ha legszívesebben elbújnátok a fényképezőgép elől, vagy még az is megfordult a fejetekben hogy nincs is szükségetek fotósra. Ha azt szeretnétek, hogy a fotós igazodjon az esküvőtök ritmusához, történéseihez, és ne pedig fordítva. Hogyha a fent felsorolt gondolatok közül valmelyik fedi az elképzeléseteket, akkor az általam képviselt stílus Nektek való.


Oké, de mi szeretnénk beállított “kreatív” fotókat is…

Természetesen, ha szeretnétek lesznek beállított képek is, ez csak rajtatok múlik. A hangsúly itt is inkább a természetességen, az érzelmeken lesz. A kreatív fotózásokkor is az elkapott pillanatok a kedvenceim 🙂 És persze ami a legfontosabb, hogy élményként éljétek meg ezt a napot, amit én végig dokumentálhatok!

.
KÉRJ AJÁNLATOT 😉


Eddig tetszik. Most hogyan tovább?

Ha referenciákat szeretnétek nézegetni, akkor egy picit lejjebb görgetve megtehetitek. Ha pedig árajánlatot szeretnétek kérni, vagy további kérdéseitek vannak, bátran lépjetek velem kapcsolatba. Ezt az alábbi fekete gombra kattintva tehetitek meg. Gyakran ismételt kérdésekért pedig görgessetek lejjebb! 🙂
.
Kapcsolat


Jó de mennyibe kerül?

Ez egy valóban fontos kérdés. Én nem szeretem az esküvői “fotós csomagokat”, szerintem ezek túl merevvé, szabálykövetővé teszik az egészet. Jobban kedvelem, a szóbeli megállapodásokat. De hogy ne áruljak teljes zsákbamacskát: 🙂

Szolgáltatásom már 120 000 Ft-tól elérhető

.
KÉRJ EGYEDI AJÁNLATOT 😉