fbpx

DOKUMENTARISTA ESKÜVŐI FOTÓZÁS

Sziasztok! Örülök, hogy itt vagytok.

Bizonyára rengeteg kérdés kavarog a fejetekben, most, hogy az esküvőtökre készültök. Rengeteg feladat és kihívás előtt álltok. A megfelelő fotós kiválasztása sem egyszerű feladat: rengeteg szolgáltató, sokféle stílus, a különböző árképzésekről már ne is beszéljünk. Az én oldalamat böngészve is bizonyára sok kérdés merült fel bennetek. Aggodalomra azonban semmi ok. Szívesen válaszolok mindegyikre 🙂 Első lépésnek, hogy picit közelebb kerüljetek hozzá, mit is csinálok, hogyan fotózok esküvőt, kérlek oldvasssátok el a lenti szöveget, ha pedig további kérdésetek van, bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot!


Mitől dokumentarista?

Egyetemet végzett fotográfusként úgy gondolom, hogy egy fényképnek nem csupán az a célja, hogy esztétikai élményt nyújtson, azaz jól nézzen ki. Sokkal fontosabbnak tartom a mondanivalót, a történetet ami egy kép mögött rejlik. Azt is mondhatjuk, hogy egy fotó feladata az, hogy meséljen. Meséljen emberi kapcsolatokról, érzésekről, helyzetekről, fontos pillanatokról, emlékeztessen illatokra, hangokra, fényekre és színekre. Mesélje el nekünk a megörökített pillanatot körülölelő történetet, ragadja meg annak lényegét. A dokumentarista fotográfia elsősorban az objektivitásra, a valósághű ábrázolásra törekszik.


Kiknek ajánlom ezt a stílust?

Ha nem szeretnétek pózolással és erőltetett mosolygással tölteni életetek nagy napját.
Ha legszívesebben elbújnátok a fényképezőgép elől, vagy még az is megfordult a fejetekben hogy nincs is szükségetek fotósra.
Ha azt szeretnétek, hogy a fotós igazodjon az esküvőtök ritmusához, történéseihez, és ne pedig fordítva.
Ha igazán bensőséges, intim, önazonos fotókra vágytok.
.
Ha a fent felsorolt gondolatok közül valmelyik fedi az elképzeléseteket, akkor az általam képviselt stílus Nektek való.


Oké, de mi szeretnénk beállított “kreatív” fotókat is…

Természetesen, ha szeretnétek lesznek beállított képek is, ez csak rajtatok múlik. A hangsúly itt is inkább a természetességen, az érzelmeken lesz. A kreatív fotózásokkor is az elkapott pillanatok a kedvenceim 🙂 És persze ami a legfontosabb, hogy élményként éljétek meg ezt a napot, amit én végig dokumentálhatok!

  
KÉRJ AJÁNLATOT!


Eddig tetszik. Most hogyan tovább?

Ha referenciákat szeretnétek nézegetni, akkor egy picit lejjebb görgetve megtehetitek, vagy nézzétek meg a portfóliómat (felső menüsor). Ha pedig árajánlatot szeretnétek kérni, vagy további kérdéseitek vannak, bátran lépjetek velem kapcsolatba. Ezt az alábbi fekete gombra kattintva tehetitek meg. 🙂
.
Kapcsolat


Jó de mennyibe kerül?

Ez egy valóban fontos kérdés. Az ajánlatomat szeretném teljesen a ti igényeitekhez szabni, ezért csomagáraim nincsenek. Az ár függ a fotózás hosszától, a kívánt képek számától, és lokációtól. Hogy ne áruljak teljes zsákbamacskát, 149 000 Ft-tól már van elérhető esküvőfotós szolgáltatásom. Ha szeretnétek időpontot foglalni, vagy csak további kérdéseitek merültek fel, bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!
.
KÉRJ AJÁNLATOT!