fbpx

Dokumentarista családfotózás a szabadban

„Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel.”
Robert CapaMitől dokumentarista?

Ennek az őszi családi fotózásnak egyik lényeges eleme a dokumentarista ábrázolásmód, ahol a tökéletesség helyett a valódi pillanatok és a spontaneitás kerül előtérbe. Ez a stílus különösen alkalmas azoknak, akik szeretnék megragadni a hiteles, ösztönös pillanatokat, és nem érzik magukat kényelmesen a kamera előtt. Az őszi természet varázslatos hátteret nyújt ezeknek az igazi, emberi pillanatoknak, ahol nincs szükség vezényszóra vagy mesterkélt pózolásra, műmosolyra. Nem kell mást tennetek, mint önmagatokat adni 🙂

    
JELENTKEZÉS


Használjuk ki az őszi fénykeket!

Az őszi fények különleges atmoszférát teremtenek a fotózáshoz. A melegebb színek, az alacsonyabb napállás és a hosszabb árnyékok lehetővé teszik lenyűgöző őszi fotók készítését. Használjuk ki együtt!

  
JELENTKEZÉS


Kiknek ajánlom ezt a fotózást?

Ezt a stílust elsősorban azoknak ajánlom, akik természetes, spontán fotókat szeretnének, melyek valóban örömteli és érzelemgazdag emlékeket őriznek. A cél az, hogy igazi, hús-vér emberi pillanatokat örökítsük meg, valódi érzésekkel és elkapott pillanatokkal. Ahelyett, hogy makulátlan steril képekre törekednénk, a valóságot, az élettel teli pillanatokat fogjuk rögzíteni, amelyek így örökre megmaradnak nektek 🙂

  
JELENTKEZÉS


Hol és mikor? Mennyibe kerül?

2023 október 8-án lesz a fotózás egész nap. Minden jelentkezővel egyeztetni fogok, hogy pontosan mikorra érkezzen.
  
Találkozó helyszín: 2600 Vác, József Attila sétány, nagy parkoló (Attila Hun király szobra).
  
A fotózás ára: 39900 Ft.
   

GPS koordináták: , 47°46’15.3″N 19°07’48.5″E
  
Térkép picit lejjebb!

   
JELENTKEZÉS


Milyenek lesznek a fotók és hány darabot kapunk?

A fotózás során a hangsúly azon lesz, hogy a képoek minél természetesebbek legyenek. Az elkapott pillanatok, a sponetanitás lesz a fókuszban. A fotózás hossza 50 perc lesz, és nagyjából 60-80 darab fotót fogok átadni nektek.
  
Így fog kinézni az új családi albumotok:
  
KATTINTS IDE AZ ALBUMÉRT


JELENTKEZÉS az őszi fotózásra

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

HELYSZÍN

Gyakori kérdések

Mi történik, ha esik az eső?

Ha az időjárás nem kedvez a fotózásnak, természetesen nem fogjuk erőltetni. Ebben az esetben, egy héttel később, október 15-én tartjuk meg a fotózást. Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor természetesen az előleget visszakapjátok.

Mikorra kell érkeznünk?

Mindenkinek lesz saját időpontja.Legalább 20 perccel azért érdemes korábban érkezni, hogy legyen idő ráhangolódni a fotózásra. Az időpontot mindenkivel egyeztetni fogom, és időben tudni fog róla.

Lesznek beállított képek is?

Alapvetően a természetességen, az elkapott pillanatokon lesz a hangsúly. Csoportképet minden családdal szeretnék csinálni, ezen kívül ha szeretnétek még beállított képeket, természetesen csinálunk 🙂

Mi történik, ha mégsem tudunk eljönni a fotózásra?

Természetesen le lehet mondani, hiszen bármi közbe jöhet. Annyit szeretnék, kérni, hogy ha lehetséges 48 órával előtte jelezzétek. Ezt előre is köszönöm. 🙂 Természetesen ha időben lemondjátok az előleg visszajár.

Mit vegyünk fel a fotózáshoz?

Ami jól esik! Talán a legjobb, ha olyan ruhát választotok, amit amúgy is felvennétek egy kiránduláshoz, vagy egy hosszabb sétához a szabadban.