Dokumentarista családfotózás a szabadban

„Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel.”
Robert CapaMitől dokumentarista?

Ennek az őszi családi fotózásnak egyik lényeges eleme a dokumentarista ábrázolásmód, ahol a tökéletesség helyett a valódi pillanatok és a spontaneitás kerül előtérbe. Ez a stílus különösen alkalmas azoknak, akik szeretnék megragadni a hiteles, ösztönös pillanatokat, és nem érzik magukat kényelmesen a kamera előtt. Az őszi természet varázslatos hátteret nyújt ezeknek az igazi, emberi pillanatoknak, ahol nincs szükség vezényszóra vagy mesterkélt pózolásra, műmosolyra. Nem kell mást tennetek, mint önmagatokat adni 🙂

    
JELENTKEZÉS


Használjuk ki az őszi fénykeket!

Az őszi fények különleges atmoszférát teremtenek a fotózáshoz. A melegebb színek, az alacsonyabb napállás és a hosszabb árnyékok lehetővé teszik lenyűgöző őszi fotók készítését. Használjuk ki együtt!

  
JELENTKEZÉS


Kiknek ajánlom ezt a fotózást?

Ezt a stílust elsősorban azoknak ajánlom, akik természetes, spontán fotókat szeretnének, melyek valóban örömteli és érzelemgazdag emlékeket őriznek. A cél az, hogy igazi, hús-vér emberi pillanatokat örökítsük meg, valódi érzésekkel és elkapott pillanatokkal. Ahelyett, hogy makulátlan steril képekre törekednénk, a valóságot, az élettel teli pillanatokat fogjuk rögzíteni, amelyek így örökre megmaradnak nektek 🙂

  
JELENTKEZÉS


Hol és mikor? Mennyibe kerül?

2023 október 8-án lesz a fotózás egész nap. Minden jelentkezővel egyeztetni fogok, hogy pontosan mikorra érkezzen.
  
Találkozó helyszín: 2600 Vác, József Attila sétány, nagy parkoló (Attila Hun király szobra).
  
A fotózás ára: 39900 Ft.
   

GPS koordináták: , 47°46’15.3″N 19°07’48.5″E
  
Térkép picit lejjebb!

   
JELENTKEZÉS


Milyenek lesznek a fotók és hány darabot kapunk?

A fotózás során a hangsúly azon lesz, hogy a képoek minél természetesebbek legyenek. Az elkapott pillanatok, a sponetanitás lesz a fókuszban. A fotózás hossza 50 perc lesz, és nagyjából 60-80 darab fotót fogok átadni nektek.
  
Így fog kinézni az új családi albumotok:
  
KATTINTS IDE AZ ALBUMÉRT


Az ajánlatkérés menete

Az ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot. Kérlek figyelj arra, hogy helyes telefonszámot és email címet adj meg. Ha elküldted az ajánlatkérést, én igyekszem legkésőbb 24 órán belül felvenni veled a kapcsolatot, hogy felmérjük az igényeiteket, így személyre szabott, egyedi ajánlatot tudok biztosítani számotokra. A csillaggal jelölt mezőket kérlek mindenképp töltsd ki!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

HELYSZÍN

Gyakori kérdések

Mi történik, ha esik az eső?

Ha az időjárás nem kedvez a fotózásnak, természetesen nem fogjuk erőltetni. Ebben az esetben, egy héttel később, október 15-én tartjuk meg a fotózást. Ha ez az időpont nem megfelelő, akkor természetesen az előleget visszakapjátok.

Mikorra kell érkeznünk?

Mindenkinek lesz saját időpontja.Legalább 20 perccel azért érdemes korábban érkezni, hogy legyen idő ráhangolódni a fotózásra. Az időpontot mindenkivel egyeztetni fogom, és időben tudni fog róla.

Lesznek beállított képek is?

Alapvetően a természetességen, az elkapott pillanatokon lesz a hangsúly. Csoportképet minden családdal szeretnék csinálni, ezen kívül ha szeretnétek még beállított képeket, természetesen csinálunk 🙂

Mi történik, ha mégsem tudunk eljönni a fotózásra?

Természetesen le lehet mondani, hiszen bármi közbe jöhet. Annyit szeretnék, kérni, hogy ha lehetséges 48 órával előtte jelezzétek. Ezt előre is köszönöm. 🙂 Természetesen ha időben lemondjátok az előleg visszajár.

Mit vegyünk fel a fotózáshoz?

Ami jól esik! Talán a legjobb, ha olyan ruhát választotok, amit amúgy is felvennétek egy kiránduláshoz, vagy egy hosszabb sétához a szabadban.