Történetmesélő családfotózás. Karácsonyra is! 🎄🎄🎄

Karácsonyi családfotózás másképp

Te sem szereted a sablonos, stúdióban készült, „műanyag” karácsonyi háttér előtt készített fotókat? Mi lenne, ha idén a valódi családi pillanataitokat örökítenénk meg?
Képzelj el egy olyan fotóalbumot, ami valóban rólatok szól, fotózás közben pedig önmagatok lehettek! Nem kell pózolni, nem kell vezényszóra mosolyogni. Ti is és a gyerekek is élvezni fogjátok, hiszen nincs más dolgotok, mint jól érezni magatokat. A végeredmény pedig valóban rólatok szól majd.
  
KÉRJ AJÁNLATOT!


🎄 CSALÁDI FOTÓALBUM, MELY TÖKÉLETES AJÁNDÉK A NAGYSZÜLŐKNEK! 🎄

Gondolj arra, ahogy karácsonykor együtt ültök a nagyszülőkkel, és közösen nézegetitek a családi fotóalbumot, amit tőletek kaptak ajándékba. Az arcukon látod a boldogságot, a közösen eltöltött idő mindenkinek örömet okoz.

Ne aggódj a tökéletes karácsonyi ajándék miatt! Egyedi családi fotóalbummal garantáltan megleped a nagyszülőket. Nem egy felesleges tárgyat ajándékozol, hanem értéket, ami örömet okoz és emléket ami sokáig megmarad. Ezzel nem csak örömet szerezhetsz a nagyszülőknek, hanem te is gazdagabb leszel egy életre szóló családi fotóalbummal.

Éld meg a pillanatot, bízd rám a fotózást!

Élvezd az egyedi családfotózás élményét, ahol dokumentarista stílussal valódi érzelmeket örökítek meg. Ne te kattintgass, hanem légy jelen minden pillanatban – gondoskodom róla, hogy családi történetetek valóban életre keljen a képeken. Átélhetitek az emlékezetes pillanatokat úgy, ahogyan azok valójában megtörténtek.
  
KÉRJ AJÁNLATOT!


EGY CSALÁDI FOTÓ MINDIG KÜLÖNLEGES

A család alapvetően meghatározza életünket, mondja a pszichológus feleségem. És valóban: a családi minták, történetek, nagyszüleleink élete, hatással vannak ránk. Ezek miatt a családi fotóinknak kiemelt értéke van az életünkben. Őrizgetjük szüleink, nagyszüleink, gyermekeink fotóit. A régi képeknek még az illatukat is igykeszünk megjegyezni, mintha az is közelebb vinne minket a pillanathoz. Ez mind-mind hozzájárul a fotókhoz fűződő különleges kapcsolatunkhoz. Őrizd meg Te is családod őszinte pillanatit egy valódi, hiteles fotósorozattal!


Nézd meg a portfóliómat is!

Ha további fotóimra is kíváncsi vagy, kérlek nézd meg a portfóliómat. Az alábbi linkre kattintva ezt könnyen megteheted! 
  

-» PORTFÓLIÓ «-

Kényelmes és gyerekbarát

A fotózás a Ti otthonotokban zajlik, melynek nagy előnye, hogy nem kell megszerveznetek, hogy eljussatok egy fotóstúdióba. Kisgyermekes apukaként tudom, hogy ez elsőre nem tűnik nagy macerának, de amikor eljön a nap, nagyon is azzá válik. A kislányomnak jó eséllyel semmi kedve nem lenne, utazni egy órát, majd mikor odaérünk vezényszóra elkezdeni „jól viselkedni”, hiszen most fotózás van, jól kell kinézni, ha már ennyit kifizettünk érte.
  
Az otthoni dokumentarista családfotó ezeket a kellemetlenségeket teljesen kizárja. Ha a gyermek éppen elmélyülten játszik a kedvenc játékával, akkor az lesz a fotókon. Képzeld csak el az arcát, ahogy belemerül a játékba, kizárja a külvilágot, és önfeledten játszik. Ezek a fotókon nagyon is visszaköszönnek! Nincs szükség erőltetett mosolyra, sem komolyságra. Csak legyetek önmagatok, mintha ott sem lennék! A környezet változása sem fog feszélyezni senkit. Igazából azt csinálhatjátok, amit amúgy is csinálnátok.
  
KÉRJ AJÁNLATOT!


Külső szemlélőként, de mégis belülről

Bizonyára felmerült benned is, hogy minek kellek én, hiszen Ti is tudtok remek fotókat készíteni, fényképezőgéppel vagy akár mobiltelefonnal. Ez bizonyára így is van, de azt szem előtt kell tartani, hogy külső szemlélőként egyrészt sokkal objektívebben lehet rögzíteni a valóságot, másrészt értelemszerűen aki fotóz nem lesz rajta a képeken.
  
Ezt a saját példámon keresztül is tudom tanúsítani. Rengeteg szuper családi fotónk van, amiken én egyáltalán nem szerepelek. Mi is fizettünk családfotóst, és egyáltalán nem bántuk meg! Nagyon jó érzés már néhány év távlatából is visszanézni azokat a fotókat, amiken mindannyian szerepelünk.


Rólam mondták

„Családi fotózáson vettünk részt. A gyerekek miatt szuper volt hogy nem voltak beállított pózok, csak sétáltunk Bence meg fotózott “észrevétlenül”. Az egész jó hangulatban telt. Remek képek születtek. Csak ajánlani tudom.”
  
– Orsiék –

  
KÉRJ AJÁNLATOT!

Jó fotók bárkiről készülhetnek

Ha felmerült benned, hogy „jajj nálunk, mindig kupi van”, vagy „rólunk úgysem készülnek jó fotók”, ne aggódj, mindez nem számít! Az én feladatom az, hogy úgy örökítsem meg a hétköznapjaitokat, ahogyan az valóban történik.
  
Hidd el, sokkal jobb érzés lesz visszanézni olyan fotókat, ahol nem egy mű környezetben vagytok lefotózva (mint sok száz másik család, akik ugyanahhoz a fényképészhez mennek stúdiófotózásra), hanem ahol valóban önmagatok vagytok.
  
Nem baj, ha nincs szépen kitakarítva, vagy a gyerekek már megint nem pakolták el a játékokat. Ez is része az életeteknek, legyen megörökítve ez is, és hidd el, évekkel később mosolyogva fogjátok visszanézni.


Ne késlekedj!

Ne hagyd a múló pillanatokat megörökítetlenül! Foglalj időpontot most és még egy bónusszal is gazdagabb leszel! Tégy egy próbát, és nem fogod megbánni! Gazdagodj Te is egy önazonos családi fotóalbummal!
  
  
KÉRJ AJÁNLATOT!


Kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés menete

Az ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi űrlapot. Kérlek figyelj arra, hogy helyes telefonszámot és email címet adj meg. Ha elküldted az ajánlatkérést, én igyekszem legkésőbb 24 órán belül felvenni veled a kapcsolatot, hogy felmérjük az igényeiteket, így személyre szabott, egyedi ajánlatot tudok biztosítani számotokra. A csillaggal jelölt mezőket kérlek mindenképp töltsd ki!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ