fbpx

DOKUMENTARISTA CSALÁDFOTÓZÁS

Mitől dokumentarista?

A dokumentarista ábrázolásmód lényege nem a tökéletesség bemutatása. Mindig is a spontán, természetes fotókat kedveltem jobban. Szeretem a hiteles, ösztönös képeket. Úgy érzem ez a fajta fotózás egy biztonságosabb terep azoknak is, akik szívük szerint menekülnének a kamera elől. Ez egy jóval nyugodtabb közeg, hiszen az otthonotokban vagy egy általatok választott helyszínen járunk… Nincs vezényszóra CSííííííZ és nevetés, hiteles, ízig-vérig emberi pillanatok vannak.


EGY CSALÁDI FOTÓ MINDIG KÜLÖNLEGES

A család alapvetően meghatározza életünket- mondja feleségem pszichológus énje. És valóban: a családi minták, történetek, nagyszüleleink élete, még akkor is, ha nem volt élő kapcsolat közöttünk, hatással vannak ránk. Ezek miatt is a családi fotóinknak kiemelt értéke van az életünkben. Őrizgetjük szüleink, nagyszüleink, gyermekeink fotóit. A régi képeknek még az illatukat is igykeszünk megjegyezni, mintha az is közelebb vinne minket az akkori pillanathoz. Ez mind-mind hozzájárul a fotókhoz fűződő különleges kapcsolatunkhoz.

.
KÉRJ AJÁNLATOT 😉


Kiknek való a dokumentarista stílus?

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a fajta fotózást, akik önazonos képekre vágynak magukról és a családjukról. Egy elejtett mosolyra, egy ölelésre, egy tudattalan gesztus megörökítésére. Ez nem kirakatfotózás, nem szükséges pózolni és nevetést gyakorolni és “sajnos” nem is tudom biztosítani a makulátlan sterilitást a képeimen, ellenben valódi életről szóló fotókat igen, valódi érzésekkel és illatokkal. A családfotózás helyszíne lehet bárhol, a legfontosabb, hogy egy általalok szeretett hely legyen. Lehet ez egy szülinap, vagy családi összejövetel akár teljesen átlagos hétköznap is.

.
KAPCSOLAT


Hogy mennyibe kerül?

Már 60 000 Ft-tól elérhető

Az ár sokmindentől függ, leginkább attól, hogy mi az elképzelésetek. Választhattok egy rövid (egy-két órás) fotózást. Itt talán a legjobb, ha teszünk egy kellemes sétát egy közeli parkban, vagy meglátogatjuk kedvenc játszótereteket. Ha többre vágytok, akkor kérhettek félnapos fotózást is. Ez esetben már érdemesebb lehet az otthonotokban, saját környzetetekben fotózni. Ha viszont azt szeretnétek, hogy egy egész napotokat végig dokumentáljam, arra is van lehetőség. Itt aztán minden belefér, ébredéstől egészen a lefekvésig.
.
KÉRJ AJÁNLATOT 😉


Néhány eddigi sorozatom