DOKUMENTARISTA CSALÁDFOTÓZÁS

Mitől dokumentarista?

A dokumentarista ábrázolásmód lényege nem a tökéletesség bemutatása. Mindig is a spontán, természetes fotókat kedveltem jobban. Szeretem a hiteles, ösztönös képeket. Úgy érzem ez a fajta fotózás egy biztonságosabb terep azoknak is, akik szívük szerint menekülnének a kamera elől. Ez egy jóval nyugodtabb közeg, hiszen az otthonotokban vagy egy általatok választott helyszínen járunk… Nincs vezényszóra CSííííííZ és nevetés, hiteles, ízig-vérig emberi pillanatok vannak.


EGY CSALÁDI FOTÓ MINDIG KÜLÖNLEGES

A család alapvetően meghatározza életünket- mondja feleségem pszichológus énje. És valóban: a családi minták, történetek, nagyszüleleink élete, még akkor is, ha nem volt élő kapcsolat közöttünk, hatással vannak ránk. Ezek miatt is a családi fotóinknak kiemelt értéke van az életünkben. Őrizgetjük szüleink, nagyszüleink, gyermekeink fotóit. A régi képeknek még az illatukat is igykeszünk megjegyezni, mintha az is közelebb vinne minket az akkori pillanathoz. Ez mind-mind hozzájárul a fotókhoz fűződő különleges kapcsolatunkhoz.

.
KÉRJ AJÁNLATOT 😉


RÓLAM MONDTÁK

„A gyerekek miatt szuper volt hogy nem voltak beállított pózok, csak sétáltunk, Bence meg kattintgatott “észrevétlenül”. Az egész jó hangulatban telt. Remek képek születtek. Csak ajánlani tudom.”
  
Lupek család

Kiknek való a dokumentarista stílus?

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a fajta fotózást, akik önazonos képekre vágynak magukról és a családjukról. Egy elejtett mosolyra, egy ölelésre, egy tudattalan gesztus megörökítésére. Ez nem kirakatfotózás, nem szükséges pózolni és nevetést gyakorolni és “sajnos” nem is tudom biztosítani a makulátlan sterilitást a képeimen, ellenben valódi életről szóló fotókat igen, valódi érzésekkel és illatokkal. A családfotózás helyszíne lehet bárhol, a legfontosabb, hogy egy általalok szeretett hely legyen. Lehet ez egy szülinap, vagy családi összejövetel akár teljesen átlagos hétköznap is.

.
KAPCSOLAT


Hogy mennyibe kerül?

Az ajánlatomat szeretném teljesen a ti igényeitekhez szabni, ezért csomagáraim nincsenek. Az ár függ a fotózás hosszától, a kívánt képek számától, és lokációtól. Hogy ne áruljak teljes zsákbamacskát, 39 000 Ft-tól már van elérhető szolgáltatásom. Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy csak további kérdéseid merültek fel, bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!
.
FOGLALJ IDŐPONTOT!


Néhány eddigi sorozatom