fbpx

DOKUMENTARISTA CSALÁDFOTÓZÁS

Mitől dokumentarista?

A dokumentarista ábrázolásmód lényege nem a tökéletesség bemutatása. Mindig is a spontán, természetes fotókat kedveltem jobban. Szeretem a hiteles, ösztönös képeket. Úgy érzem ez a fajta fotózás egy biztonságosabb terep azoknak is, akik szívük szerint menekülnének a kamera elől. Ez egy jóval nyugodtabb közeg, hiszen az otthonotokban vagy egy általatok választott helyszínen járunk… Nincs vezényszóra CSííííííZ és nevetés, hiteles, ízig-vérig emberi pillanatok vannak.


EGY CSALÁDI FOTÓ MINDIG KÜLÖNLEGES

A család alapvetően meghatározza életünket- mondja feleségem pszichológus énje. És valóban: a családi minták, történetek, nagyszüleleink élete, még akkor is, ha nem volt élő kapcsolat közöttünk, hatással vannak ránk. Ezek miatt is a családi fotóinknak kiemelt értéke van az életünkben. Őrizgetjük szüleink, nagyszüleink, gyermekeink fotóit. A régi képeknek még az illatukat is igykeszünk megjegyezni, mintha az is közelebb vinne minket az akkori pillanathoz. Ez mind-mind hozzájárul a fotókhoz fűződő különleges kapcsolatunkhoz.

.
KÉRJ AJÁNLATOT 😉


Kiknek való a dokumentarista stílus?

Elsősorban azoknak ajánlom ezt a fajta fotózást, akik önazonos képekre vágynak magukról és a családjukról. Egy elejtett mosolyra, egy ölelésre, egy tudattalan gesztus megörökítésére. Ez nem kirakatfotózás, nem szükséges pózolni és nevetést gyakorolni és “sajnos” nem is tudom biztosítani a makulátlan sterilitást a képeimen, ellenben valódi életről szóló fotókat igen, valódi érzésekkel és illatokkal. A családfotózás helyszíne lehet bárhol, a legfontosabb, hogy egy általalok szeretett hely legyen. Lehet ez egy szülinap, vagy családi összejövetel akár teljesen átlagos hétköznap is.

.
KAPCSOLAT


Hogy mennyibe kerül?

Az ajánlatomat szeretném teljesen a ti igényeitekhez szabni, ezért csomagáraim nincsenek. Az ár függ a fotózás hosszától, a kívánt képek számától, és lokációtól. Hogy ne áruljak teljes zsákbamacskát, 39 000 Ft-tól már van elérhető szolgáltatásom. Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy csak további kérdéseid merültek fel, bátran vegyétek fel velem a kapcsolatot az alábbi gombra kattintva!
.
FOGLALJ IDŐPONTOT!


Néhány eddigi sorozatom